Pancake

Fredagsdrama

Publicerad 2010-09-11 17:07:30 i Allmänt

Den här veckan som gått har verkligen inte varit den bästa veckan i mitt liv direkt, och den avslutades igår med lite drama.
Jag var på väg hem från jobbet och va helt nöjd med att det äntligen var fredag och att min låååånga jobbdag var över.
 Då när jag går i tunneln under järnvägen så ser jag i trappan framför mig hur en kille i 35års åldern rasar ner för hela trappan, och det ser verkligen illa ut. Han ligger nedanför trappan blodig och medvetslös så det var bara att ringa 112 och vänta på ambulansen. Som tur var sen så kom det lite fler personer, för jag är verkligen usel på att hantera sånna där krissituationer. Spelar ingen roll att jag gått massa första hjälpenkurser, för jag blir lixom helt hadlingsförlamad.
Ok att jag ringde ambulans och styrde upp, men det är typ det jag klarar, inget annat. Så dom andra som kom fick hålla koll, ta pulsen och ha koll på att han andades. Ett under egentligen att jag ringde 112 så snabbt, för jag vet förut i mitt liv när jag har ringt dit nån gång så har jag fått hjärnsläpp och inte kommit på nummret, utan ringt 118118 i tron om att det var rätt nummer... Jag blir som sagt lite handlingsförlamad och förvirrad i sånna situationer.

Efter en 8 minuter så kom ambulansen och dom körde iväg med honom.
Usch, hatar att se sånt där. Hoppas han mår bra idag.



Idag lördag så blir det att ta det lugnt (har redan hunnit sova middag i 2 timmar) och att piggna på oss i min lilla familj så att vi är pigga och glada i morgon då vi drar på en liten spakryssning.



Kommentarer

Postat av: Tess

Publicerad 2010-09-11 17:52:00

Men gud vad hemskt!!! :/

Hoppas verkligen att han klarade sig. Starkt av dig att kunna ringa! Du är en ängel! Puss

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela