Pancake

Äntligen

Publicerad 2010-05-20 22:13:15 i Allmänt

Sådär ja, nu va allt på min ToDo list fixat. Känns bra.

Vad som oxå känns bra är att jag var hos sjukgymnasten idag. Hon lyssnade när jag berättade om min värk och hon kände och klämde. Hon kom fram till att jag med största sannorlikhet har en spricka i en disk som jag antagligen fått  när jag ramlat någon gång. Hon visade på ett plastskelett och verkligen förklarade vad som händer när jag får så ont.  

Det kändes så skönt att faktiskt äntligen få en förklaring efter 10 års lidande till och från! Jag har ju varit hos läkare som i stort sett bara skrivit ut piller och sjukskrivit mig utan att egentligen ta reda på vart smärtan kommer ifrån. Så har jag varit hos kiropraktorn och naprapaten som fixat kanske det mest akuta men som inte heller kunnat ge någon förklaring. 
Känns oxå skönt att det inte är mitt fel, annars så känner man ju lite att man väger för mycket och tränar för lite. (Sen såklart är det ju alltid bra att träna och inte väga för mycket)
Hon visade mig några övningar jag ska göra på jobbet varje dag, och någon övning jag ska göra när jag känner att det är på G. Sen ska jag väl gå dit en gång i veckan och hon ska hjälpa mig att träna så att det blir bättre. 

Känns såååå skönt att äntligen bli tagen på allvar och få hjälp! 

Har varit bra sen igår men nu ikväll gick jag ut på promenad och det va lite uppförsbackar å så, det va kanske inte så bra med tanke på att hon sa att jag ska ta det lugnt nu tills det läker ihop sig och inte träna eller anstränga mig så mycket. Fick lite ont nu när jag kom hem, så jag gjorde mina övningar och nu hoppas jag på att det ska gå tillbaka. 

Very glad e jag.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela