Pancake

Fan va trött jag e på folk som inte kan jobba ihop sina pengar själv

Publicerad 2010-02-28 11:09:49 i Allmänt

I går var en mycket märklig dag... Vaknade igår lördag vid 11 tiden, eller vaknade och vaknade, jag tvingade mig upp då för att gå till jobbet. Jag kände mig som om jag var överkörd av en långtradare.
Ni vet hur man kan känna sig ibland, när man har (med risk för att låta alkoholic), Bakisångest? Man vill helst bara ha solglasögon på sig och inte prata med nån typ. Jättemärklig känsla, men hur som helst, så mådde jag igår, jag satt på jobbet och va helt skakis, det va typ att jag undrade hur jag skulle kunna fila naglar... Men det gick bra, och när jag filat klart så gick jag till andra jobbet, fortfarande skakis och med bakisångest (alltså jag var inte bakis, men det va så det kändes...)

På andra jobbet har det varit massa rån på senaste tiden, inte på just min arbetsplats, men på andra, i närheten och folk man vet villka det är å så. Inte så kul. Jag har tyckt att det varit extremt olustigt, dels för att säkerheten inte är så bra, och så bara orkar jag inte med att det ska hända nåt nu, e så jävla trött på att det här året bara innehållit massa tråkigheter. Mitt pass igår var det sista passet jag var uppskriven på, och jag har verkligen känt nu sista veckan att gud va skönt, bara en dag kvar, dels för att jag känner att det vart lite mycket extrajobb, och dels för att jag inte vill jobba och känna mig otrygg.
Hur som helst, igår på jobbet så stod jag och skulle sätta på kaffe till mig och Buggis, och när jag står och fibblar med kaffet tänker jag: Fan, det vore ju så jävla skit om vi blev rånade nu i kväll, min "sista" dag nu, så jävla typiskt isf. Så tänkte jag: Nä, jag måste sluta tänka på det här, jag ska inte tänka sånna tankar, för då drar jag till mig det... Och just när jag tänker det så hör jag i högtalarna hur utroparn säger att dom blir rånade! Så jävla sjukt!!! Alltså det var inte rån just där jag jobbar, utan ett annat ställe som vi är sammankopplade med.
4 rån på 8 dagar. Helt galet.
Så det blev att stänga tidigare. Som tur var så var hela gamla jobbgänget ute och svirade i närheten, så vi hookade upp med dom och hade faktiskt riktigt trevligt.
Kvällen slutade med att jag och Darling poppa massa bra musik när vi kom hem och dansade loss. Mycket trevligt.

Är glad att jag inte ska jobba där nu på ett tag, men är mindre glad att Darling jobbar där... :-(

Ja ja, nog om det. Idag är jag iaf lite bakis på riktigt, men ska försöka va lite aktiv idag och styra upp å fixa massa grejer. Så tjingeling på er, hoppas ni alla får en trevlig söndag!


Kommentarer

Postat av: Leia

Publicerad 2010-03-01 03:44:16

Skickar massa kramar och bra energi :)

Postat av: Linda

Publicerad 2010-03-03 16:17:52

Usch då! Fy f-n vad trist!!! Jobbig stämning kan jag tänka mig...!

Skönt att du inte behöver jobba xtra på ett tag då! Håller tummarna för att det INTE blir något mer rån nu!

Snart blir det ju semester för er....!!!!!

Postat av: tess

Publicerad 2010-03-03 16:47:52

Oh nooo!!! :( Vilken hall var det? Hötorget eller något mindre? Vet ju inte vilka ni är uppkopplade med nu för tiden!



Puss

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela