Pancake

Tacksam

Publicerad 2010-12-13 16:32:43 i Allmänt

Jag har sån tur som har så många fina personer i min omgivning!

Tack
 alla för alla gulliga sms, presenter och samtal! 

Förra helgen när jag låg hemma med värkar (dom började lördag morgon 02,30 och höll i sig tills Emelie föddes måndag kl 12,32) så var bästa Lo hem till oss med en jättegod middag hon lagat och så hade hon handlat blåbär och nyponsoppa som jag bad om. Förstå vad glad man blev! Både jag och Darling va helt slut, jag för att jag hade ont och inte fick nästan någon sömn, och han som hade ont i foten och var tvungen att ta hand om mig var 6-8e minut när jag hade så jävla ont. Han fick inte heller mycket sömn.

Sen på söndag vid 21 kom Aluc och var med oss ända tills hon körde oss till BB kl 05 måndag morgon. Hon skickade Darling i säng så han fick sova några timmar, och så satt hon med mig och masserade och var med mig i mina värkar. Hon var med på BB några timmar oxå, och det kändes skönt att få extra stöd.
Jag är verkligen så otroligt tacksam!

När Emelie var 1 dag gammal så kom min kompis A till BB, och med sig hade hon inte bara fina saker till Emelie, utan även en varsin jättemuffin från Wayne´s Coffie till mig och Darling. När vi sen satt där på vårat rum sent på kvällen, utmattade och slitna, då var dom där muffisen såååå jäkla goda!!!

*Tack*

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela