Pancake

Ordning och Reda

Publicerad 2009-10-26 21:20:36 i Hemma hos mig

Funderar på att vara lite crazy och gå och lägga mig tidigt ikväll, typ kl 22... E så himla trött på morgonen så det är kanske lika bra att lägga sig tidigt helt enkelt. Har haft sovmorgon nu i flera dagar, så det känns som att jag är inställd på att sova till minst 12. Och så kan man ju inte ha det när man ska gå upp tidigt för att jobba och tjäna pengar?

Vet ni vad det värsta e med att ha en kille som det är ordning och reda på och som är jätteduktig på att städa och hålla fint hemma?

Jo det är att man måste vara lite duktig själv. Som nu när jag egentligen inte alls är sugen på att tömma diskmaskinen, utan helst bara skjuter upp det till en annan dag. Jag måste ju göra det nu, för annars vet jag att Darling kommer att göra det det första han gör när han kommer hem vid 23.
Och det är ju inte riktigt rättvist att han som då har jobbat i 9 timmar måste ställa sig och plocka disk när han kommer hem mitt i natten, medans jag som bara har jobbat 6 timmar idag har haft hela kvällen på mig...

Ja ja, suck, lika bra att jag går och plockar med disken då så att jag kan gå och lägga mig nån gång...

Kram å go natt!

Kommentarer

Postat av: Ida

Publicerad 2009-10-27 09:34:23

Jag har samma problem, helst vill jag lämna allt, men min sambo är också så duktig på att städa så om jag inte gör nått på dan så plockar han när han kommer hem. Egentligen en ganska bra sporre att göra saker då :)

Postat av: tess

Publicerad 2009-10-27 14:47:02

Igår var jag crazy och somnade kl 20.30 och vaknade inte en enda gång förens klockan ringde kl 05.45 i morse. Så länge sover jag ALDRIG. Helt sjukt... men sååå härligt!



Puss

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela