Pancake

Söndagslunch

Publicerad 2009-05-10 09:29:12 i Naglar

Skönt med Söndag. Ledig å sol. Me like.
Idag e sista dagen med min penicillinkur, hoppas verkligen att det inte blir nåt mer problem sen. Har fortfarande lite ont, eller ont , det är ömt.Jag kan inte bita ihop tänderna helt. Men som sagt, hoppas hoppas :-)

Idag blir det söndagslunch med trevliga tjejer. Ska bli himla trevligt att hänga lite och äta god mat. Så jag ska straxt sätta igång å städa lite å fixa med maten å förbereda.

Har massa spännande projekt på G med mitt jobb, känns kul. Kommer nog bli bra faktiskt. Naglar e kul, men gud va trött man blir på vissa personer ibland!

I veckan var det inne två tjejer som frågade lite om priser och vad jag använde för material. Sen frågade dom vad det kostade att komma in och laga en nagel bara? Då svarade jag att visst, gör du ett nytt set och kommer in två dagar senare och brytit av en nagel så fixar jag den utan att det kostar nåt, annars så kostar det 70kr att komma in och laga en nagel som gått av. Då gick hon igång på att det minsann var så braaaaa där hon gjorde naglar förut, för där kunde man komma in och laga en nagel som gått av utan att behöva betaaaaaala. Så stod dom och surra om det ett bra tag med varrandra.

Men alltså vad är det för fel på folk??! Varför tror folk att man vill jobba gratis? Ska JAG betala ur min ficka för att folk har haft av sina naglar?? Tror inte sånna människor att materialet kostar, att UV-lamporna e dyra som fan, att man har hyra och försäkringar att betala, och att man faktiskt har ett liv utanför ens jobb som kostar?? Ska jag jobba gratis, vem ska då betala min hyra och min mat? Hur tänker vissa människor? Dessutom har jag rätt så låga priser om man ska jämföra runtomkring, så jag tycker att det är så jävla oförskämt rent ut sagt att så och muttra på MIN arbetsplats om att jag inte jobbar gratis.
Min kund jag satt och filade på va helt paff efteråt å ba; eh, hur tänkte dom nu?

Man har ju bra lust att tala om för dom ett och annat, men man orkar inte, jag ler och är trevlig och passar det inte dom, så nä, då får dom gå nån annanstans jag vill ändå inte ha kunder som inte respekterar mitt arbete.



Nu: Kaffe, städa, poppa, fixa med maten.

Puss å hej


 

Kommentarer

Postat av: ullis

Publicerad 2009-05-10 09:48:30

Åh de där naglarna var jättefina

Postat av: leopardia

Publicerad 2009-05-10 19:14:47

Men stånk, jag hade ju tänkt be dig plocka mina ögonbryn, det glömde jag bort... jag tänkte att jag lika gärna kunde ge den hundringen till dig istället för dom i centrum... oh well, tack för en supergod middag! puss!

Postat av: Buggis

Publicerad 2009-05-11 02:32:49

Ut med packet Pancake!

Passar det inte så kan dom dra så enkelt é det.

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela