Pancake

Sån e jag :-)

Publicerad 2009-03-31 11:45:38 i Favoriter


Nu ska jag berätta för er om två saker jag gillar. Träd och Hus :-)


Träd...
vet inte varför, men jag verkligen gillar träd! När jag va liten så hade jag flera favorit träd. Minns ett träd som jag brukade gå förbi varje dag på väg till skolan, jag brukade alltid säga Hej till det när jag gick förbi. Jag tycker träd är så vackra, jag kan gå och titta på träd å ba: ååå, va vackert det ser ut.
Det är så fachinerande, alla ser olika ut och beroende på om det är dag, natt, sommar, vinter så kan ett och samma träd se så olika ut.
 När vi flytta till nya lägenheten så var jag så glad att vi hade ett träd utanför sovrumsfönstret! Innan vi satte upp gardiner så låg jag på kvällen innan jag somnade och tittade ut på trädet och njöt av utsikten. Jag blev så glad, för det var så fint. Om man råkade vakna till mitt i natten och himlen va lite rosa, villken lycka, så himla vackert. Nu har vi gardiner fördragna, så nu ser jag inte det så mycket längre. Tycker träd är lite magiska.

Hus...
Har alltid älskat fina hus. För ett par år sen så insåg jag att fan, jag kommer aldrig att ha något välbetalt VD-jobb och bli snuskigt rik. Jag konstaterade det och det va helt ok, jag behöver verkligen inga pengar för att va lycklig. Men det ända jag kände sorg över när jag insåg det var att jag aldrig skulle ha råd med mitt drömhus.
När jag brukar drömma mig bort och om jag e ledsen och ska tänka på roliga saker, då fantiserar jag om vackra hus. Eller om jag ligger i sängen mitt i natten och inte kan sova, då fantiserar jag om mitt framtida hus.
När jag ser vackra hus, tex om jag promenerar på djurgården, då får jag pirr i magen. Igår tex när jag och Darling åkte buss hem och åkte genom Duvbo så finns det ju MASSA fina hus att titta på, då lixom var det som att hela magen pirrade, det är som man åker bergochdalbana, så känns det i magen!
Nu känner jag att på ett eller annat sätt så kommer jag nån gång i framtiden att få mitt hus, rik eller inte. Är helt övertygad om det. Det kommer lösa sig helt enkelt :-)

Det här huset som ligger på Djurgården är lite på den nivån av hus jag ska bo i framtiden:

Jag kan stå och titta på det hur länge som helst... Det är helt fantastiskt!

Eller det här:

Torn är ett måste i mitt hus

Kommentarer

Postat av: Ullis

Publicerad 2009-03-31 12:29:52

Eller huset vi såg när vi gick där i trädgården på julafton, det är ett mäktigt hus

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela