Pancake

Jag har massa TUR

Publicerad 2009-01-29 08:49:28 i Allmänt

Oj vad jag e trött och sliten! Igår var det full fart, jag och J va uppe redan vid 7 och satte igång.
Träffade kakelkillen som hade fått bakläxa (ska blogga mer om det sen), körde allt junk i lägneheten till soptippen, åkte till Bauhaus två gånger, hämtade bla köksbänken som sen visade sig va felsågad (suck å stön), så tömde vi vinden här i solna och körde över, Phu. Har typ ont överallt känns d som. Men det är inget att gnälla över, idag är det nya friska tag! Killarna är i lägenheten och sätter upp lister och jag är i solna och ska packa alla grejer. 
Kände mig lite uppgiven igårkväll för att man va trött och kinkig, då kändes det extremt jobbigt att bänkskivorna inte passade, att badrummet inte hann bli tvättat, att en kund messade om en trasig nagel. Men jag tvingade mig själv att bara tänka på dom bra grejerna innan jag somnade, typ att va bra att vi kört alla grejer till tippen, va skönt att vinden är färdig, villken tur att allt killen på Bauhaus sa att det skulle ordna sig med bänkskivorna. Och va underbart att Lo bjöd på sån otroligt god middag när vi va så extremt hungriga. 
Det va lite halvsvårt att slå bort alla negativa tankar, men det gick tillslut :-)
När jag och Trollet va i Thailand för ett par år sen så körde vi tricket att bara se dom positiva grejerna och tänka på allt bra ist för dåliga saker. Under den resan hade vi så otroligt mycket tur! När jag blev av med min plånbok så tänkte vi : Men gud vilken TUR att det här hände näst sista dagen, och villken TUR att inte kortet blev tömt, utan att bara kontanterna försvann! 
Livet blir så mycket enklare och roligare om man tänker positivt. 
Nu e Trollet på ny resa med sin Donald och syster, här kan ni läsa om deras häääääärliga resa!

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela