Pancake

Lång inlägg med massa gnäll

Publicerad 2009-01-14 23:25:07 i Allmänt

Alltså jag ska inte gnälla egentligen, för det här e ett jävla lyxproblem, och det är ingen som tvingat mig att köpa ett renoveringsobjekt... Men ändå. Phu. Jag e så slut....

Det tar verkligen på krafterna det här. Men det viste jag ju om från början, att det skulle bli tufft, det är inte det, det är bara det att man e ju helt färdig, å det blir ju inte bättre bara för att man visste om det redan innan lixom.
Det hade ju vart helt ok om man inte jobbade samtidigt lixom. Nu blir det ju som att man jobbar dubbelt, och visst det kan man ju göra, men inte så här länge! Jag och Darling har verkligen inget liv just nu, annat än att fixa med lägenheten.
Å allt tar sån låååång tid.
Idag var jag och Perry och handlade golv. Det tog ju bara 5 timmar... suck... Åka och hämta släp, köpa golv, beställa bänkskivor till köket, köra hem golvet, bära massa tungt golv, åka och lämna släp bla bla bla- poff, så har 5 timmar gått!
För att inte tala om allt man gör då man måste åka kommunalt för att man inte har bil, SUCK.
Jag har verkligen aldrig saknat att ha bil så mycket som jag saknar det nu! Tur att man har snälla vänner och en härlig familj som ställer upp och skjutsar hit och dit! Och TUR att man har en härlig söt Gudson med underbara föräldrar som servar mat kaffe och lånar ut sin toalett typ var och varrannan dag, TACK!!!

Ett typiskt tecken på att jag har mycket omkring mig just nu är det som hände igår:

Vi gick upp tidigt för att va i lägenheten kl 8. Vi skulle träffa kakelkille och sen skulle jag åka till Ikea för att kolla på deras golv, och så skulle jag köpa färg på Bauhaus.
 När jag kom till Ikea så tänkte jag, Hm... undra vad det var jag skulle göra här? Så gick jag runt och tittade på lite grejer och tänkte verkligen så det knakade, men kunde för mitt liv inte komma på vad det var jag skulle kolla på? Men så gick jag förbi badrumsgrejerna och tänkte att det kanske va det jag skulle kolla på.. Så jag gick där och lallade lite. Sen gick jag till Bauhaus och då kom jag på att det var Ikeas golv jag skulle kolla på!!! Men då hann jag ju inte gå tillbaka. Så jag gick och hämtade färgen jag skulle ha. Så lyckades jag dessutom bli så jävla irriterad och arg på en kille som jobbade på vvs-avdelningen så jag fräste och va så hilmla otrevlig mot han så jag verkligen skämdes för mig själv så fort grodorna bara hoppade ur munnen. Jag kunde inte hejda mig! Under den här renoveringstiden går jag omkring som ett jävla PMSmonster, det känns som att jag har mens hela tiden typ, kort stubin, irriterad, sur och arg. Inte alls kul. Det är bra många år sen som jag va såhär labil faktiskt.
Så sätter jag mig på bussen till Barkarby, kliver av och går till tåget, och just när jag ska kliva på tåget inser jag att jag glömt påsen med färg på bussen!!! Jag springer till bussen som som tur var står kvar, och kastar mig på med andan i halsen- JAG HAR GLÖMT MIN PÅSE!!! Flås flås, så rusar jag mot platsen jag suttit på, så jag hör inte ens när chauffören försöker säga nåt till mig, jag bara rusar förbi. När jag sen kliver går fram för att kliva av så säger chauffören- Är det den här du letar efter? och håller upp min påse. Hahaha, där va min färg.
Så där förvirrad blir jag när jag e stressad, jag glömmer bort saker.

Nä nu ska jag väl gå å lägga mig, jag ska upp tidigt och jobba med Naglar för att sen jobba kväll på LeBingo. Så e det i mitt liv nu, det e mutcho dyrt att renovera, det blir till att jobba jobba jobba.
Men kolla va fiiiiiint det blir:

En liten glimt av hallen. (min mobilkamera e som sagt inte så bra och har ingen blixt, därav den usla bilden)

Puss å hej.

Kommentarer

Postat av: LaLuna

Publicerad 2009-01-15 12:37:51

Åh snygg tapet! Men det låter jobbigt att renovera så mycket likom. stackarst dig, även om det ärett lyxproblem är det ju jobbigt. Ja, magsjukedieten är en bra metod haha. gick ner 3kg på två dagar. Men de har jag säkert gått upp igen nu när jag börjat äta. Men men..



Kram på dig

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela