Pancake

Ostkille

Publicerad 2009-02-10 14:47:38 i Allmänt

Dåligt med uppdatering här på bloggen.
 Det har med att göra att vi inte har internet hemma än. Nu e jag hos min söta granne Lo och passar på att snabblogga lite medans jag var här och lånade en Osthyvel. Tänkte göra lite lunch hemma bestående av smörgås och kaffe, men då kom jag ju på att jag gjort mig av med allt gammalt junk, som osthyveln. Lika bra att köpa nytt ju :-) nu när man har massa annat nytt å fint vill man ju inte ha en gammal osthyvel lixom. (Jag vet inte riktigt vad som hände där i solna, jag fick visst hybris och slängde allt typ :-))

Annars så känner jag mig rätt så låg, har tandvärk och känner mig lite slut. Har nog jobbat för mycket. Det är svårt det där, med att hitta nån balans, man vill ju jobba mycket lixom, och har svårt att säga nej till att jobba och tjäna pengar... Men man måste ta hand om sig själv oxå... ska bättra mig :-)

Puss å hej, nu ska jag hem och göra en smörgås och slänga mig i min nya fina soffa som kom idag! Så ska jag vila lite, läsa lite, och sen ska jag fixa massa grejer hemma, packa upp massa lådor å så.

 

Kommentarer

Postat av: Tess

Publicerad 2009-02-11 00:05:28

Hahhaaa!!! Hur kommer man på att slänga en osthyvel? Man kan aldrig ha för många liksom! I looove osthyvlar! :) Hoppas ni får internet snart, för jag vill se fler bilder!!!Puss och ta hand om din hälsa!

Postat av: LaLuna

Publicerad 2009-02-20 12:00:02

Uuu tandvärk är inte kul. Du får ringa tandläkaren så de hjälper dig ju..

Kram

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela