Pancake

Snöööööö

Publicerad 2009-12-17 23:38:37 i Allmänt

Alltså... wow... det är så mycket snö så det inte är klokt! Känns som att det är flera år sen det var såhär fluffigt och vitt ute!
Kan ju vara så att jag har dåligt minne, men jag minns bara blaskvintrar senaste åren. Minns en vinter då det var -25 grader ute typ och hur mycket snö som helst!  Det lustiga är att från just den kalla vintern har jag dom här minnesbilderna: Mys med Morfar på landet, jul, rödvin och julmys hos Crest. Sen minns jag inget mer från den vintern.

Är otroligt tacksam över att jag inte bor kvar i Solna där det var så jävla äckligt kallt i den lägenheten! Helt sjukt, man var tvungen att ha ugnen på 300 grader och ha öppen lucka för att inte frysa ihjäl. 
Här i Akalla är det bara myyyysigt och varmt.

Men om den här kylan är här för att stanna så behöver jag köpa nya skor. Och ny jacka. Och då vill jag faktiskt inte köpa nåt billigt skräp, utan nåt ordentligt. Så det kan va så att den här mysiga fluffvintern blir dyr... :-(

Kommentarer

Postat av: ullis

Publicerad 2009-12-18 10:39:36

Du kanske inte minns nått mer för att det blev lite för mycket rödvin :P

Postat av: Maja

Publicerad 2009-12-18 11:03:23

Älskar när det är fluffigt och vitt ute:D

Postat av: tess

Publicerad 2009-12-18 15:41:41

Här i Brighton har vi också snö. Det snäade hela natten och idag vara all bussar inställda utom 2 linjer. Jag fick pulsa i snön i ca 50 minuter till stället där bussarna gick och när jag kom fram var dom inställda!!! Då fick jag ta mig till närmaste tågstation och där gick tågen om än lite försenade. Kom med ett tåg efter ca 20 minuter och kom till jobbet. Nu sitter jag på jobbet och nu skall det visst börja snöa igen så då får jag väl gå hem i 2+3 timmar sådär. Här finns inga snöplogar inte! Huva! Men det är iaf vackert med snön. Alltid något! Puss

Postat av: Panki

Publicerad 2009-12-18 23:15:47

Ullis- haha ja kanske det :-)

Maja- mer fluff åt folket!

Tess- Såg dina bilder på fejjan, underbart vackert ni har det där i englando!

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela