Pancake

Jahaaja

Publicerad 2008-10-01 23:31:45 i Naglar

Usch, jag vill verkligen inte att det här ska va en gnällblogg, men det är lite svårt att skriva massa happy happy när ens liv lixom bara går i motvind.
Motvind är rätta ordet.
Suck.

Idag är jag iaf nöjd med att det gick bra hos tandläkaren. Dom var snälla och jag fick lugnande innan, så man blev lite skönt lullig och avslappnad. Lite skillnad mot förra gången jag var där och det slutade med att jag satt och hetsgrät och vi va tvungna att avbryta behandlingen för att det var en infektion i tanden. Så det är jag nöjd med.

Annars har dagen innehållit lite annat smått och gott. Jag satt tex själv på ett fik i Sumpan och grät helt ogenerat. Jag tröstshoppade ett par lila benvärmare i Centrum. Jag höll på att få psykbryt på bussen bara för att det va så mycket folk, trafik och långa köer, inte för att jag hade bråttom, utan mer för att jag är helt labil och stressad.

Nä, i morgon borde jag göra nåt åt det här. Får se hur det blir med det helt enkelt.


Fina Naglar blir man ju iaf glad av. Det är bra.


Kommentarer

Postat av: Trollet

Publicerad 2008-10-02 21:08:44

Usch vad det gör ont i hjärtat att du är så ledsen :(

Du måste säga till om jag kan göra nåt!

Puss!

Postat av: Panki

Publicerad 2008-10-02 21:40:21

Trollet:

Tack. Du e söt.

Puss

Postat av: Barbamorsan

Publicerad 2008-10-03 11:58:13

Nämen fyyy en sådan dag, inte kul! Men visst är det lite skönt att skriva av sig då det känns skit? Folk gillar det, sådant folk som är som jag i alla fall. För då känner man igen sig och känner sig inte så ensam i allt elände. När jag levererat bebisen och det gått några månader ska gå tille n sådan som du och få snygga naglar, så det så!

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela