Pancake

Utkast: Jag är ...

Publicerad 2008-11-07 10:11:02 i Allmänt

Jag är som en stel pensionär. Jag har så jävla ont i ryggen så det e helt galet. Vaknade i typ 6 i morse av att jag hade ont. Inte bra. Måste ta tag i d här. Pronto.

Idag är jag ledig, jag och Darling ska åka till IKEA å skaffa lite inspiration till vårt nya hem. Det är så kul att vi ska flytta!
 Å det känns så bra att vi ska fixa ordning och köpa nya möbler å så. Å det som känns så bra är att man kan köpa det med gott samvete lixom. När man fick sin första lägenhet så hade man ju inte riktigt råd att köpa massa nytt, man fick lite möbler från familj och vänner typ å sen fick man köpa saker vart efter som. Jag har fortfarande en begagnad soffa och matbord hemma. Svårt å förklara, men ni som e från LeBingoOldTime kanske minns när T&N träffades, flyttade ihop, gifte sig och köpte nytt till hela hemmet på avbetalning för att sen skilja sig och gå i konkurs typ. Det är så man inte vill ha det, därför känns det så skönt att känna att det är ok att köpa lite nya möbler. Man har köpt saker pö om pö lixom.
Ja ja, nu lät allt det här helt mongo, svårt att förklara lixom.
Skit i d nu.

3 månader tills vi kommer att flytta, och den här nivån är det hemma hos oss nu:
Jaha, lampan i sovrummet har gått. Ja ja, vi ska ändå flytta snart, orka gå å köpa ny glödlampa lixom. Låt det va mörkt.

Igår viskade en fågel i mitt öra en liten hemlis (eller rättare sagt, hon råkade försäga sig), blev himla glad, men eftersom att det tydligen va hemligt så kan jag ju inte skriva mer om det... 

Ikväll ska vi till J´lo och hänga lite. Ska bli himla trevlilgt. Lo e ju oxå lite handi, hon e ju mutcho preggo, å igår berättade hon att J fick hjälpa henne upp ur badkaret, haha stackars lilla Lo. Men hon e ju som sagt preggo så det är mer ok att hon e handi än att jag som e Opreggo är det.


Nu: Treo och ett varmt bad.

Kommentarer

Postat av: N.

Publicerad 2008-11-07 21:03:15

Hoppas ryggen snart är bättre. Jag känner mig som en pensionär jag med allt som oftast.

Trevlig helg!

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela