Pancake

R.I.P Warrick

Publicerad 2008-11-18 11:14:16 i Allmänt

Igår var det CSI, och fy va jobbigt avsnitt! Det va så konstigt, men man har kollat på CSI så länge, och det som är så speciellt med den serien är ju att man verkligen gillar karaktärerna, dom e så himla trevliga, det är så god stämmning mellan dom, och dom e snälla och bra. Sånt gillar man. Igår så dog Warrick, och det va så otroligt ledsamt! Jag hade gåshud typ hela avsnittet, och nästan att man fällde en tår. Fan va trist att han dog. E mutcho ledsen för det.

WARRICK BROWN


Det händer massa roliga grejer nu, Darling Leia har träffat en kille och hej å hå, där går det undan. En annan söt liten flicka med ett namn som börjar på T har träffat en kille från England och hoppsan, nu ska hon flytta dit helt plötsligt. 
För ett par år sen va jag såhär nooooga med att man inte skulle göra något förhastat, jag kritiserade gärna folk som gjorde i mina ögon förhastade grejer. Men nu är jag verkligen helt tvärt om! Man ska följa sitt hjärta, och man ska våga satsa! Fan, livet är för kort för att sitta hemma och inte våga leva livet. Man måste chansa lite, vad är det värsta som kan hända lixom? Tänk om man dör nästa vecka, det vet man ju inte.  
Jag tror jag lärde mig att tänka så när jag och Trollet åkte till Thailand. Vi hade inte sparat några pengar, vi hade ingen direkt plan, men allt bara löste sig och man insåg att det går om man bara vill. Sen när jag vågade säga upp mig från Los Bingos och satsa på att jobba med naglar, då lärde jag mig oxå att saker löser sig, man måste inte alltid veta hur det slutar, man måste våga chansa.
Men man ska ju ändå va smart å inte helt naiv. Å det vet jag att dom här tjejerna är, dom e inte tjugo direkt, man har lite livserfarenhet och vet hur saker funkar. Så det kommer bli skitbra tror jag.

Annars verkar det vara värsta babyboomen på G. Igen. Det är roligt med alla fina magar. träffade fina Sus i helgen, och wow, gu va fin mage! Hon verkligen strålade och va verkligen jättevacker. Ser fram mot att hennes lilla bebis ska ploppa ut så jag får leka med den! Igår träffade jag C en snabb, och oh my god va stor mage :-) Man kunde tro att hon skulle föda när som helst :-) !
Sen är det två halvhemliga tjejer som ska bli mammor nästa är, kul kul kul.
(Å nej, jag e inte nån av dom :-))

Kommentarer

Postat av: louise

Publicerad 2008-11-18 11:43:30

jag grät men jag skyller på hormonerna;)

vilken babyboom. då får tella mig när det är ok:) att berätta vill säga vilka dom två är:)

Postat av: golftjejen

Publicerad 2008-11-18 18:51:20

Fasen jag missade avsnittet!! Jag trodde att det var idag ju :((

Klart man ska göra som man känner...annars kommer man att ångra sig! You know me ;)

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela