Pancake

Min 4:e Smashing Pumpkins konsert

Publicerad 2008-03-03 23:33:29 i Allmänt

Blev lite osams med min blogg igår efter jag setat och skrivit ett inlägg som sen bara "försvann" ut i cyberrymden. Blev extremt irriterad faktiskt.

Inlägget handlade om hur man har kul nykter? Alltså jag e verkligen för det här med att umgås utan att dricka å så, inga problem. Men som i förrgår var jag och Darling och såg Smashing Pumpkins på Hovet. Nyktra. Alltså visst kan man gå på konsert nykter, jag vet att det här låter helt alkit nu, men ändå. Darling kom å hämtade mig på jobbet vid 5, hade ingen lust att gå på stan i regnet, så vi åkte till globen och åt middag på ett helt ok ställe som spela massa bra musik. Men sen när vi ätit upp och colan va slut, så ba, jaha.. Man sitter ju inte kvar å beställer in mer cola?
Vi gick till hovet lagom tills förbandet började spela. Det lät helt för jävligt, så vi gick och tog en kaffe. Damdidudidam... jaha... Sen när sp började spela gick vi och satte oss å kolla. Hade eg ståplats, men hey, vem orkar stå där nere och rocka? Konserten va helt ok, bättre än i sommras då dom spelade på Cirkus iaf, villket kanske inte säger så mycket då den spelningen va helt kass...
Hur som helst. Hade vi druckit så hade vi stannat till vid medis och tagit några öl på Kellys innan vi dragit vidare för att äta, sen hade vi tagit ett par öl vid globen å poppat lite där, sen ett par öl på hovet. Och jag kan lugnt påstå att konserten hade varit bättre om vi stått nere på golvet och rockat lite halvberusade (det e ju helt tragiskt men sant). Sen hade vi åkt hem, slinkt  in på kvarterskrogen och tagit en öl, sen hem och poppat så grannarna vaknat,  sen hånglat och gått och lagt oss.
När jag slutade röka för ett par år sen så minns jag att första tiden va jag helt ställd, för jag visste inte vad man gjorde om man inte rökte? Alltså när man väntar på bussen, vad gör man som ickerökare då? Jag hade värsta problemet med att bara göra ingenting. Det va halvjobbigt. I lördags fick jag samma känsla igen, lixom vad gör man när man inte dricker? Man sitter ju inte och sippar på cola en hel kväll ute, eller?
Sen jag var typ 16 så har mitt sätt att roa mig innehållit alkohol mer eller mindre, visst, klart man kan göra saker utan att dricka, men ut och ha kul, gå på krogen, gå på konsert, åka på festival, gå på fest, där har det ju innehållit alkohol. Så nu e jag helt lost när man ska ut och roa sig nykter?
Alltså jag har verkligen inte slutat att dricka, jag kan ju ta en öl eller två ibland när det passar, men ibland kanske det passar sig bäst att va nykter lixom. Och det är ju tydligen inte helt lätt.

image263


Kommentarer

Postat av: leopardia

Publicerad 2008-03-04 11:52:10

man röjer ändå! man går ner på 'isen' och shakear loss ändå och ser till att ha jäkligt rolig ändå. man går till kellys ändå och ser till att asgarva hela kvällen. jag har faktiskt varit på kellys nykter ett par gånger. okej, inte en hel kväll, men efter jobbet...

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela