Pancake

Otippat, eh, kanske inte va?

Publicerad 2008-06-15 23:51:02 i Allmänt

Hahahaha ja jag säger då d... Det här med luftballong... haha det är helt hysteiskt! Det har varit så många turer fram och tillbaks med det här, jag har bråkat och fått spel på Upp & Ner 100 ggr sen den första biljetten införskaffades för över 2 år sen, och förra året då vi skulle åka så blev det inte av pga dåligt väder. I år hadde vi först ett datum, men då boka vi om pga Nick Cave, sen boka vi om pga Fotboll, och i kväll skulle vi äntligen få till det.
Ha ha ha trode vi.
I flera dagar har vi varit halvnojjiga över vädret och pratat om att vi borde börja kolla upp andra datum. Och idag var både jag och Darling helt inställda och säkra på att det inte skulle bli av, för att vädret va så dåligt idag på dan, så vi fick typ stressa för att hinna med att ta oss till mötesplatsen, för vi trode ju att vi skulle va hemma ikväll och softa lixom.
När vi va påväg sen i våran karavan med gula bilar fyllda av förväntansfulla ballongåkare, så kände man fortfarande att Nja, man ska inte ropa hej än... Vi åkte ut till Tullinge, började packa upp ballongen, vi fick klättra in i korgen och vi gick igenom vad som skulle hända. Då började man fatta att vi verkligen va på G, att vi skulle åka Luftballong! Man blev lite pirrig och nervös.

Men ja, just då när man va på G, då informerade den här Ballongpiloten att Nej, det blir inget! Det var lite oroväckande moln och ett eventuellt åskoväder på gång, och man ville ju inte riskera nåt... Så det va bara att packa ihop allt och åka hem.
Hahahaha, det här e verkligen en Never ending story!
Jag och Trollet pratade lixom i veckan om att det var så synd att man kände att man bara ville åka för att få det gjort, bara för att det varit sånt såhej med det här, ist för att man vill åka för att det e kul.
Darling e nog inte helt nöjd, förra året hade han tagit ut en semesterdag för att åka, och i dag missade han massa fotboll haha, stackarn.
Men visst, bara att kolla datum å boka ny tid. Skam den som ger sig!

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela