Pancake

Måndagsångest

Publicerad 2008-06-23 22:35:48 i Allmänt

Det jobbiga med att ha ett "måndag-fredags" jobb är ju att måndagar blir ju så otroligt jobbiga! Måndagsångest lixom. Sånt slipper man ju när man jobbar lite mer hur som helst. Det blir ju inte lättare heller när man haft långhelg och haft massa midsommarkul hela helgen! Nä fy va B d e att jobba måndagar!
Hade en himla trevlig midsommar hos Darlings Syster i Knivsta. Trevligt sällskap, god mat, brännboll, yatzy, sol, öl, tipspromenad, vin och massa annat kul. Det enda tråkiga va att Darling va sjuk och hemma. Men det kan ju va härligt att få längta lite oxå :-)
Darling har en himla trevlig familj :-) Trivs väldigt bra med att hänga med dom,


Hej jag har en kranskille på huvudet

Darling e som sagt sjuk. Han e förkyld men halsont och hosta och är allmänt orkeslös. Idag hade han inte ens ork att spela TV-spel, och då fattar man ju hur illa det är!
Han är oxå ganska skäggig. Har aldrig sett han så skäggig, och det har han nog inte heller. E inte helt glad över skägget, det blir så stickigt när man pussas. Men när jag tänker efter så kanske det kan va lite småsexigt med skägg? Mathias i Lyxfällan e ju het, och han har ju skägg... :-)

Kommentarer

Postat av: Trollet

Publicerad 2008-06-24 00:19:18

Men vadå? Lämnade du din stackars darling ensam hemma på självaste midsommarafton?!

Postat av: panki

Publicerad 2008-06-24 00:34:01

Trollet- Jao, men han klarade sig bra själv :-) Det e ju EM och typ fotboll på tv typ dygnet runt, så det gick ingen nöd på han

Postat av: Tess

Publicerad 2008-06-24 07:23:01

Stackars Rogga som är sjuk när han har semester!

Har han varit hos doktorn? Är det inte så att man får sjukdag istället för att behöva använda semesterdag när man är sjuk på semestern?

Kolla upp!!!

Postat av: Trollet

Publicerad 2008-06-24 12:51:20

Ja det är klart, tänkte inte på det :)

Men jag håller med Tess, för jag har också för mig att det är så att man får sjukdag ist. Så kan han spara lite på semesterdagarna.

Postat av: loppan

Publicerad 2008-06-24 16:00:50

jo, men man måste sjukanmäla sig till att börja med, sen är det nog så att man måste ha ett sjukintyg. men visst är det så att man kan ha sjukdagar på semestern.

Postat av: panki

Publicerad 2008-06-24 17:47:35

Oh villket engagemang! :-)

Jo jag vet, har sagt till han, vet inte om han orkar bry sig riktigt... Får väl se om han styr upp nåt.

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela