Pancake

6 sanningar om mig

Publicerad 2008-07-06 12:03:13 i Allmänt

Blev lite inspirerad va Barbamorsan att skriva 6 underliga saker om mig.

* Jag älskar min pincett! Jag kan känna sån enorm tillfredställning av att rycka bort ett litet hårstrå. Upptäcker jag ett onödigt litet strå någonstans, och inte är hemma och har min pincett, så kan jag gå och riktigt längta efter att komma hem och pocka det. Och det är skillnad på strå och strå, vissa är roligare att plocka. Drömmen är ju dom här korta riktigt kraftiga och hårda stråna. Jag kan sitta och sukta efter Darlings skäggstubb ibland, då pillar jag lite på dom och försöker övertala han om att jag ska få rycka dom med pincett. Det får jag aldrig :-( Och jag blir verkligen såååå sugen. Och när jag plockar ett riktigt irriterande och hårt strå så blir jag extremt nöjd efteråt och tänker typ- haha, jag fick dig.
Ganska knasigt när man tänker efter :-)

* Jag tycker verkligen att omålade tånaglar på tjejer e hemskt. Jag kan omöjligt begripa hur man inte vill ha lackade tånaglar?

* Jag gillar att betala räkningar. Jag tycker det känns sååå bra att få iväg räkningarna den 25:e. Känns så befriande på något sätt. Så tänker man att, snart, nästa månad så blir det bättre, då är skulderna mindre! Känner mig oroligt nyttig när jag betalar räkningar.

*Jag älskar att organisera, rensa och slänga saker man inte använder. Det är så härlig och befriande att rensa i röran. Jag blir typ stressad när jag e hemma hos folk som har mycket saker överallt, det e jättejobbigt, och jag känner  att jag vill styra upp och organisera. På mitt förra jobb va jag oerhört störd av att det var en sån röra, och jag verkligen försökte få till det att få fria händer att styra upp och fixa, men dom va ju så tröga så det blev inget av med det. Nu sitter dom där i röran och har noll koll på sina grejer.

* Jag har ibland svårt att äta fisk, inte för att det inte smakar gott, utan mer för att jag tycker det e obehagligt och äckligt att dom simmat i havet typ. Jättefånigt.

* Jag gillar när saker är jämna och när saker matchar. Jag har jättesvårt för när saker inte e enhetliga, skulle aldrig kunna ha olika lakan i sängen, och jag stör mig verkligen på att vi ibland har omaka handdukar i badrummet. Och jag blir verkligen förvånad när man har valt på Le cafe att alltid logga in på nr 103. När jag först såg det tänkte jag, men gud, hur fan kan man välja 103 och inte 102? För mig var det helt obegripligt?! Det är så självklart för mig att det ska va jämna nummer, det är lika självklart som att efter dag kommer natt typ.
När jag gick på fritids gjorde vi halsband, och personalen sa till min mamma att alla andra barnen bara trädde på pärlor hej villlt medans jag var den enda som hade ett perfekt mönster på mitt halsband, och lite så är det, jag gillar inte när det e ojämt och ostrukturerat. 

Kommentarer

Postat av: Barbamorsan

Publicerad 2008-07-07 08:30:14

Hihi va roligt att du antog! Är så kul att läsa om andras nycker =)

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela