Pancake

Vardagsmys

Publicerad 2008-01-16 09:08:31 i Allmänt

Jaha men tjena hej. Då skulle det kosta 170 spänn att skicka tillbaka boken! Jag blir gaaaalen. Har slängt iväg ett mail nu så får jag väl se... Halvjobbigt att det är i usa så man måste komunicera på engeska. Blir så mycket bökigare då.

Jag ska väl inte klaga för mycket på mitt jobb faktiskt, igår när jag hade lite tid över så passade jag på att lacka tånaglarna. Det är ju inte så dumt att göra på arbetstid lixom. Jag fattar inte det här med olackade tånaglar på tjejer? Det är verkligen osnyggt tycker jag. Tråkigt. Och okvinnligt. Tår i sig är ju rätt så tråkiga, så då vill man ju hotta upp dom lite lixom.

Idag är det mys som står på schemat. Jag och Darling ska till mitt jobbs andra salong. Han ska göra en ansiktsbehandling och få en ryggmassage, jag ska göra en ansiktsbehandling tror jag och sen ska vi bubbla i poolen, Man måste ha lite mys i sitt liv.

Igår hade jag en rolig kund. Hon hade med sig en kycklingburgare från McD till mig, Hon tyckte synd om mig som va tvungen att jobba så sent sa hon. Trevligt med snälla människor.

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela