Pancake

Shit, va hände lixom?

Publicerad 2008-04-01 19:10:38 i Allmänt

Kan man inte börja gråta hos tandläkaren då? Jo, uppenbarligen.
Herre gud.
Kom till tandläkarn. Förklarade att det var fleeeeera år sen jag var sist, och att det berodde lite på att förra gången jag var hos tanläkaren i sverige så fick jag en typ ångestattack och blev helt plötsligt rädd för att gå tillbaka till tandläkaren. Jag förklarade att jag typ hade förträngt det men att jag skulle ta tag i det nu.
Så röntkar hon tänderna och säger: Oj oj oj... HUR KUL E D?? Jagba, men snälla, säg inte så. Hon ba, men det här e inge bra. Så säger hon: Men vaaaarför har du inte gått till tanläkaren? Å hon sa det lixom inte otrevligt, utan mer medlidande typ. Du som har så fina tänder, att du inte e rädd om dom?
Jag låg och hade panik och det va riktigt jobbigt. Där ligger jag med tårar i ögonen och hon malde på och prata om rotfyllningar. Höll på att svimma ju. Medans min tredje ampull med bedövningsmedel verkade gick jag på toa och grät. Helt sanslöst va man håller på. Jag e inte mesig lixom, men det bara blev för mycket av allt tydligen.
Fick ett kostnadsförslag, har jag TUR så går kalaset på 4280:- (egentligen går det på 5142 men man hade visst nån försäkring som täckte lite). Blir jag tvungen att rotfylla blir det mer. Hej då pengarna.
Kul att man ska åka till england snart då och kanske inte e sugen på att lägga dom sparade pengarna till tandis. Men men.

Dagens shopping:
image303
No more slarv.
image304
Var så skakis och och stressad efter mitt trauma så jag bestämde mig för att jag skulle köpa en present till mig själv. Det blev en härlig Shea body butter från Body Shop. Den e helt underbar.
Bokade in två nya tandläkartider, och ska ge mig själv presenter då oxå.
Presenter e kul :-)

Nä, nu e jag helt färdig, ska sova middag, sen ska jag ta ett bad.

Kommentarer

Postat av: Barbamorsan

Publicerad 2008-04-02 22:27:26

Ååå fyy hjälp hjäp då vet jag vad jag har att vänta....hmm typ 10 år sedan för mig och är riktigt rädd...är normalt ganska "tuff" men i sådana här lägen räcker det med att jag känner lukten.
Men men tittade hit för att gratta dig på din snart födelsedag så GRATTIS Panki på din snart dag!!

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela