Pancake

Tröttmössa e jag

Publicerad 2007-09-24 01:06:48 i Allmänt

Vaknade visst kvart över tolv idag, så d blev inge IKEA. Suck. Va såååå arg när jag vaknade! Hur 17 lyckas man försova sig när man ska till IKEA? Har lixom vaknat tidigt hela veckan... Men inte idag tydligen.
Ska göra ett nytt försök i morgon.
IKEA, städning och stavgång e planen för morgondagen. Och eventuellt en hårfärgning.

Ett av mina favvoprogram just nu är Intervention på 5:an. För er som inte vet vad det är så är det en dokumentärserie från USA om människor med drogproblem. Man får följa dom i deras knarkliv. Dom tror att dom blir filmade för en dokumentär om droger men i själva verket är planen att familjen i hemlighet försöker att få den här personen att sluta knarka. Dom får personen att komma till ett möte med familjen och en typ terapeut och dom typ Vi älskar dig blablabla vill du ha hjälp så har vi ordnat att du får åka på behandling här och nu idag. Valet är ditt.
Det är så SJKUT hur dom här knarkarna lever!
 Alltså knark är verkligen det värsta jag vet. Fy fan va jag tycker det e skabbigt. Jag blir verkligen äcklad. Jag har varit med och sett hur det e och leva med drogberoende och allt vad det nu innebär, jakt efter knark, jakt efter pengar, abstinens, överdoser. Tack men nej tack lixom. Jag  e så glad att jag inte längre behöver stå ut med sånt! Jag vill inte ha sånt i mitt liv. Då får det kosta att välja bort vissa människor, men det är det värt.
 Men ändå e jag e så facshinerad av att kolla på sånna här program.

Och på tal om att vakna tidigt och om knark. Jag vakna kl 7 för nån dag sen helt skräckslagen och svettig efter en hemsk mardröm. Drömde om min mamma att hon knarka och va helt väck, och hon sprang till tunnelbanan och pang, så rammla hon ner på spåret. Det va riktigt riktigt otäckt!!! Måde dåligt hela dagen efter det. Hatar mardrömmar! Blä.

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela