Pancake

Hej d e jag som e pank(i)

Publicerad 2007-09-18 23:40:43 i Allmänt

I normala fall älskar jag att hålla på med naglar. Kul att jobba med att göra folk fina lixom :-) Men ibland är det... bara jobbigt... Idag va en förvisso kul dag, men ändå jobbig. Kan iofs ha med att göra att jag e halvhängig. Då blir allt jobbigt. Sen blir jag så grymt frustrerad av att inte ha en egen salong, där JAG kan bestämma allt. Tycker det kan va riktigt jobbigt. Jag blir så frustrerad och sur ibland när saker inte blir gjorda så som jag anser va bäst. Det kan lixom äta upp en. Det är som på Mongon, då kunde jag känna samma sak förut. Nä, bäst vore ju att ha en egen salong helt enkelt. Men frågan är hur man ska lyckas med att driva en egen salong... Måste komma på nån smart affärsidé.

Jag e helt besatt av betapet. Igen. Förut va d inge kul för att jag alltid förlorade, men nu e jag inne i nåt stimm och vinner hela tiden :-) Nu ÄGER jag på beta. Spelar hela tiden typ. Besatt.
 Mer beta åt folket! www.betapet.se

I morgon har jag beställt fint väder, för då ska jag, Darling, Leopardia och Trollet åka luftballong. Ska bli spännande och se hur kalle anka företaget Upp & ner hittar på i morgon. Jag kan nästan lova att det blir nåt strul.

Dagens bästa: Hm... kan nog inte komma på nåt....
Dagens sämsta: Mitt kontosaldo

Tack å hej.

Kommentarer

Postat av: anna

Publicerad 2007-09-20 12:48:43

åh..det vore ju verkligen en lyx att få nagelbehandling utav dig =)
ska hojta när jag är i sthlm nästa gång ;)
hur mås det idag?
kramar!

Postat av: anna

Publicerad 2007-09-20 21:22:07

hur var det förresten att åka luftballong?
kram!

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela