Pancake

Snackstips

Publicerad 2007-10-15 00:16:23 i Allmänt

Nu får det va nog med listor.

Va som sagt på fest igår. Ordet fjortisfest fick en helt ny innebörd. Shit bananas. Men men, jag hade trevligt iaf! Bad taxin svänga förbi McD på vägen hem. Blev väl inte en helt billig taxiresa. Men det va mysigt att ha en liten efterfest hemma sen med McD och öl. Jag och Darling turades om att välja musik. Vi körde varannan låt. Jag valde Yvonne, Covenant och Depeche Mpde och Darling poppade Kiss, Billy Idol och Pearl Jam. Tveksamt om våra grannar gillade våran lilla skiva.
image105
Nur ser väl inte den här bilden så mysig ut, men det var faktiskt mysigt med McD och levande ljus. Tyckte jag då iaf, kl 3 och med en jävligt hög promillebralla.

Idag har det varit jobb i bingohallen, Helt ok. Jag rockade i cafét. efter jobbet blev det hem och sova lite på soffan, Jag bara älskar att sova middag i soffan! Sen blev det bad med hårinpackning och ansiktsmask. Sen kom Darling hem och då blev det hångel, Criminal minds och popcorn!
Popcorn är mitt bästa! Helt klart! Det är salt och så är det inte sådär mäktigt som chips kan vara. Det är lätt lixom. Jag älskar popcorn. Mitt absoluta favvo är popcorn med lökdipp. Det är världens godaste när man e bakis. Det är för mig en gåta att alla blir förvånade när man säger att popcorn och dip är gott?! Hur kan alla ha missat det???
Sådär, varsågoda nu har jag bjudit på värsta tipset. Popcorn och dip. Klart!
image106

Kommentarer

Postat av: anna

Publicerad 2007-10-15 00:32:08

ahh älskar covenant och depeche!!!
massa kram o hoppas du får en bra måndag!!

johnny walker wisdom..

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela