Pancake

Jag *hjärta* RW

Publicerad 2007-10-27 23:12:24 i Allmänt

Inte helt så otippat så va man hemma en lördagskväll. Annat var det för ett par år sedan, då fick man ju verkligen panik av att inte gå ut!!! Men nu är det verklgen helt ok att inte hänga på krogen flera dagar i veckan.
Vem ens orkar typ? Ok att det säkert skulle va annorlunda om jag va singel. Kanske... Känner mig rätt så mätt på att springa ute. Tycker bara det e jobbigt att va bakis å må dåligt. E rätt trött på all fylla överhuvudtaget.
Mellan 16 och typ 28 så hade man sitt partyrace. Då va det fest kan man lugnt säga. Att gå till jobbet direkt från krogen va mer en regel än undantag. Shit bananas va man låg i där ett tag. Hej å hå.
Men nu skulle jag aldrig orka!!!
Min bästis A är singel och lever värsta partylivet och jag bara fattar inte hur hon orkar?! Jobbar i veckorna och ute varje helg! Och hon festar rätt hårt oxå. Sådär så hon vaknar med skrapsår på knät för att hon ramla utanför porten påväg hem, eller som förra helgen en taxichaufför ringde henne dan efter och fråga om han skulle åka å lämna hennes väska hon glömt i taxin kvällen innan. I går skulle hon va hemma hela kvällen å vi msn:a i en varsin soffa och hon hade panik över att va hemma en fredagskväll. Slutatde ju såklart med att hon gick ut ändå och stuffa runt till halv fyra i morse. Och ikväll e hon ute igen. Fullt ös på den där damen.

Förvisso jobbar jag ju varje helg, så det kanske inte e så konstigt att man inte e sugen på att gå ut. Ja ja, nog om det.

Har poppat massa Robbie W i kväll. Fan va han äger!!! Så jävla bra. Och SNYGG. Så e han grymt sexig och charmig oxå :-) Jag och A Lee impulsåkte ner till Göteborg förra sommarn och såg han på Ullevi. Det va en sån jäkla kul resa! Vi hade skitkul verkligen. Han ägde på Ullevi. Och jag va helt kär i han :-)
image116
Han e så jävla het
image117
mmmmm....
image118
D e ju så man dör...
image119

Kommentarer

Postat av: gabbi

Publicerad 2007-10-28 17:05:22

yeah he is hoot !

Postat av: anna

Publicerad 2007-10-28 20:40:23

mm det är nåt extra med kändiscrushes och den fullkomliga besattahet man kan infinna sig i..haha

massa kram!

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela