Pancake

Friskis

Publicerad 2007-10-25 23:43:33 i Allmänt

Jag känner mig rätt nöjd med att jag igår faktiskt tog mig i kragen och köpte träningskort och faktiskt tränade. Det va riktigt kul oxå :-) Ska träna i morgon oxå e planen :-)
Friskis&svettis är ju helt galet billigt att träna på! Och BRA. Dom har bra träningsformer och ett bra gym lixom. Oki, ingen TV ovanför rullbandet kanske, men vem bryr sig egentligen. Jag köpte kort för gjympa & styrketräning och betalar alltså ynka 240:- i månaden.
Förutom att styrketräna kan jag gå på nåt av följande pass:

START (fd KOMIGÅNG) En enkel och lite lugnare jympa för den som vill komma igång med allsidig träning av kondition, styrka och rörlighet. Anpassat så att även ovana deltagare ska hinna ta ut rörelserna.

BAS Enkelt och effektivt utan hopp. Passar den som vill ha en skonsam jympa som bygger upp styrka, kondition och rörlighet från grunden.

MEDEL Passar den som är van att träna och röra på sig. Jympan har ett ganska högt tempo och en del hopp.

INTENSIV Ett träningspass för den som har bra kondition och starka muskler. Här får man träna med hög belastning under lång tid.

DANSPASSETEtt pass där vi låter oss inspireras av musik, steg och dansstilar. Danspasset handlar inte om exakthet eller avancerad koregrafi utan om känsla och attityd. Det är lätt att hänga med. Ingen styrketräning.

PULS För den som är van att jympa, gillar tempo, flyt och inspireras av rörelseutmaningar. Finns på bas- och medelnivå, där medel kännetecknas av ganska högt tempo och en hel del hopp.

KI-JYMPA En kraftorienterad och annorlunda jympa på medelnivå inspirerad av österländska träningsformer som qigong och kampsportstekniker.

KI BOX Effektiv träning utifrån slagtekniker med handskar och mitsar. Parvis träning under en stor del av passet som i övrigt bygger på Ki-jympan. Finns i två varianter, 55 resp. 90 minuter. Åldersgräns 16 år.

F&S CORE NYHET! Funktionell och fokuserad träning för styrka och stabilitet. Passet innehåller mycket styrka för rygg och mage men också balans, rörlighet, och kroppskontroll. Utan konditionsträning. Läs mer om F&S Core

STYRKA/MEDEL Pass med mer styrka och stabiliseringsträning under längre tid samt mindre konditionsträning än på ett vanligt medelpass.

STATION Ett träningspass med betoning på styrketräning uppdelad i stationer med olika redskap. 70-80 min. Finns på City och Ringen.

SKIVSTÅNG Här tränas uthållig styrketräning för hela kroppen, i grupp och till musik. Deltagarna anpassar själva vikterna på stången. Åldersgräns 16 år.

AEROBICS Stegkombinationer som byggs ihop i längre block. Rörlighets- och styrketräning ingår. Finns i två nivåer där nivå 2 innehåller mer avancerad koreografi.

STEP. Stegkombinationer på stepbräda. Rörlighets- och styrketräning ingår. Finns i två nivåer där nivå 2 innehåller mer avancerad koreografi.

KI BALANS Lugn träningsform med inkännande och avspända rörelser för balans, rörlighet, stabilisering/styrka och kroppskännedom. Ett frigörande och barfota pass för själslig närvaro och harmoni.

KI YOGA F&S egen yogaform baserad på Hathayogans grunder. Enkla, säkra och trygga övningar med andning, rörlighet, balans och styrka. Lugnt tempo med betoning på andning, meditation och avspänning.

RYGG Skonsam träning anpassad för dig som behöver ta extra hänsyn till ryggen. Bygger upp styrka, stabilitet och rörlighet med säkra övningar. Konditionsträning utan hopp. Leds av specialutbildade ledare/sjukgymnaster.

Klockrent. Jag bara älskar Friskis!

Idag va jag och gjorde mina naglar hos C. Svart e färgen :-) Ska hotta upp dom lite själv i morgon e planen, så jag återkommer med bilder i morgon.

Ikväll va det trevligt att komma hem när Jo Lo och Albino va hos oss och lekte. Och Darling hade lagat middag så den stod på bordet när jag kom hem. Mycket nice. Spagetti och Köttfärssås blev det. Det har spelats en massa TVspel här, darling har köpt ett PS3. Han e mycket nöjd. Själv kan jag inte riktigt förstå det här med att köpa ett TVspel för 6000:-
Om jag hade 6000 jag va tvungen att spendera så skulle jag... Köpa en ny höstgarderob. Ja det skulle jag verkligen göra! Shit va jag inte shoppat kläder på 100 år. Eller shoppat överhuvud taget.
Hej jag e egen företagare och fattig typ.

Kommentarer

Postat av: louise

Publicerad 2007-10-25 23:58:44

det va jätte trevligt o hälsa på:) för längesen sist nu:)

Postat av: Ullis

Publicerad 2007-10-26 11:35:34

Number 23 såg jag för några dagar sen jag med :) Rätt bra faktiskt!
Kanoners alltid kul att träna ju :)

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela