Pancake

Tjabatjenahallå

Publicerad 2007-11-17 00:36:59 i Allmänt

I morse när jag begav mig hemmifrån så hade jag riktigt ont i benen. Seriöst, hade svårt att gå typ. Sen var det som att allt mellan mitten av låren upp till naveln krampade. Grattis, då har man mens igen. Alltså why ska det göra så ont, och why ska man va handi? Det är ju sjukt att det ska värka i benen av mensvärk! Fy fan tack tack som vi skulle ha sagt i Thailand!

Slog till på stort idag och shoppade en tröja och ett par örhängen. Shoppa e kul.
image144
På tal om shopping... Förra lördagen såg jag ett så sjukt snygga par skor i Centrum! Jag blev helt stum när jag såg dom i skylten, dom va såååå snygga!! Då hade jag inte tid att gå in och kika närmare på dom. Sen dess har jag gått och tänkt på dom varje dag, så idag gick jag in och kolla närmare, och shit bananas, dom kostade bara 399!!! Jag trode typ dom skulle kosta runt tusenlappen! Jag bara måste ju köpa dom nu! Men jag ska nog gå och suga på karamellen ett tag till innan jag slår till...

Annars har fredagskvällen bestått av lite Idol, Tacos, Mys, Choklad, Criminal Minds och Film.
 
Planen i morgon är att jobba på salongen och sen, ja sen efter det vet jag inte, för tydligen blev man dissad av sitt lördagssällskap. Det är tydligen viktigare att "eventuellt" träffa sitt ragg man e besatt av än att gå på bio som man bestämde för två veckor sen. Suck och mutter. Nån måtta får det ju va, banne mig.

Kommentarer

Postat av: ullis

Publicerad 2007-11-17 11:35:44

japp en liten vovvsing ska det bli =)

Postat av: Buggis

Publicerad 2007-11-17 19:19:48

Bio is the shit :)
Gå med darling på nattbio vetja!

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela