Pancake

Angelina- psykopat?

Publicerad 2007-11-21 21:47:55 i Allmänt

Igår när jag kommit upp ur badet va jag sååå trött så det va ju bara att gå och lägga sig. Somna typ halv elva, och det är rätt tidigt för att va mig. Vaknade av mig själv i morse vid åtta iden och kände mig riktigt utvilad, och det är heller inte så vanligt. Sen softa jag ett par timmar i soffan till Hem till gården och Glamour innan jag drog iväg till jobbet. Sånna förmiddagar gillar jag!
 
I dag tjänade jag 168:-, bara sådär! Frisören där jag jobbar sålde ut massa produkter för 99:- Snacka om att jag blev glad när jag hittade mina produkter som jag använder! Köpte två balsam och ett schampo! Lika bra ju. kostar ju annars 155:- st. Jag kommer ju inte behöva köpa nytt förrän till våren typ. Eller iaf inte förrän februari.

En av mina kunder idag pluggar till nån typ forskare bla bla bla och har just haft en föreläsning om fertilitet bla bla nåt. Och ok, jag har väl känt mig lite halvstressad över det här med barn, inte för att jag vill ha barn just nu, men jag e ju inte 20 längre, och när man räknar på det och när man som jag vill ha en massa barn så kan man ju få lite panik hur man ska hinna. Hur som helst satt vi och pratade massa om det och hon berätta massa intresanta saker. Och shit. Nu e jag stressad! Och så får man ju panik över hur man levt och hur man skitit i sin hälsa. Men hon sa att upp till 35 e d lugnt att vänta, men sen börjar det ticka på. Men det är mycket med det där tydligen.

Påväg hem så slank jag in på pressbyån och köpte Pause. När jag lägger fram tidningen på disken säger tjejen i kassan:
-Hon e het!
-Förlåt?
-Hon e het, så jäkla snygg på den där bilden!
-Eh ja, jo jo...
Sen hade vi en halvlång disskusion om hur snygg Angelina var i verkligheten utan att va retuscherad.
image155
När jag kom hem och berättade för Darling att jag hade haft en diskussion om det här sa han:
-Hon e inte het!! Hon e psykopat!!! Har jag hört....
Hahahaha han e så kul. Då har han läst nån skvallertidning som legat i badrummet typ och där stod det nåt om det, att nån hade sagt att hon va psykopat typ bla bla. Och då är det så i Darlings värld.

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela