Pancake

1:a Advent

Publicerad 2007-12-02 20:51:38 i Allmänt

Den här helgen har varit riktigt trevlig!

Lördagen startade jag med en Latte och en lussebulle, åååå va gott det va, äntligen är det December och man får äta lussebullar! Sen jobba jag a en sväng, hade en stammis som jag alltid har himla trevligt med. Hon e snäll. Sen bar det iväg till Svärmor på glöggkalas. Det bjöds på glögg, pepparkakor, lax, persikohalvor, saffranskaka och vin. Vi kolla film och spela massa kort och Yatzy.
Jag gillar verkligen det här med att umgås med trevliga människor, äta god mat och spela spel.

Kände mig riktigt proppmätt när vi kom hem idag, så jag snöra på mig gjympadojorna och drog ut och sprang runt R-sjön! Alltså jag har ingen kondis. Den e lika med noll.Jag hade en rätt så hurtig period i mitt liv då jag va ute och sprang en del, men det är typ 4-5 år sen, och jag har nog inte sprungit sen dess. Men jag tog mig runt sjön iaf!, utan att få en stroke. Fick ju såklart börja lite lätt med att springa gå springa gå. Det tog exakt 20.6 min runt sjön. Och det, det är inte så himla bra tid faktiskt! Men mitt mål ska va att kunna springa runt hela sjön utan att dö eller att stanna. Klart.

Annat vi har fått gjort idag är att storstäda, adventspynta, ätit pizza, druckit glögg och ätit en saffransgiffel. Mysigt värre har vi haft.

image168

Trevlig första advent på Er!

Kommentarer

Postat av: loppan

Publicerad 2007-12-02 21:09:37

roliga dekorationer du har i ljusstaken... gröna tomtar liksom. gah, kan jag inte bara hitta min pukkod nånstans nuuuu!

Postat av: anna

Publicerad 2007-12-03 21:14:13

mmm lasagne är ju det godaste!

du...salladen är en färdigköpt..så vete fan vad de gör med bulguren...

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela